UMETNOST SENČENJA

V našem podjetju vam ustvarimo natančno takšno vrsto zaščite pred soncem, vetrom ali drugimi vremenskimi razmerami, o kateri ste vedno sanjali. Tako lahko vaš vsakdan spremenimo v čudovit življenjski prostor. Senčno jadro je domiselna kombinacija tehnologije in oblikovanja, podprta s tehničnim znanjem, inovacijami in čistimi oblikami, ki se združijo v popolni simbiozi. Prava umetnost sence ni samo v nudenju vremenske zaščite, temveč tudi v vsaki posamezni podrobnosti izvedbe. Visoka kakovost in izbira pravih materialov zagotavljanjo individualnost vaše arhitekture.

 

 

Senčna jadra: umetniško integriran del celote

UMETNOST PROSTORA

Pretvorite vaše ideje v dodatni bivalni prostor na prostem! Čas je, da vaše sanje postanejo resničnost. Nova jedilnica in žar, prostor za druženje ali sproščanje? Morda potrebujete le območje za vaše otroke, kjer so zaščiteni pred soncem? V bistvu ni nobenih omejitev, le sledite svoji domišliji.

UMETNOST FUNKCIONALNOSTI

Senčna jadra je s pomočno seta za pritrjevanje moč hitro sneti, tako da pospravljanje jadra tako ne more biti lažje. In prilagajanje višine še zdaleč ni umetnost, saj se lahko vsako jadro individualno prilagodi kotu sonca. To je še posebej učinkovito ob poznih popoldnevih, ko je sonce na obzorju zelo nizko ali ob nenadni spremembi vremena (odtekanje vode).

UMETNOST OBLIKE

Med razvojnim procesom zelo intenzivno osredotočamo na oblikovanje in kakovost vseh uporabljenih materialov.